Ren a Car Aerodrom Nikola Tesla Beograd

Rent a Car Beograd

Agencija Rent a Car Bon Ami Beograd, je ozbiljna agencija koja ima plan kako da pridobije svoje klijente. Da bi ste iznajmili automobil kod nas ne morate da dolazite na adresu agencije, niti na bilo koju adresu gde su locirana naša vozila.

Rent a Car Bon Ami, ima svoje garažne prostore širom grada Beograda i u njima uvek imamo rezerne automobile spremene za iznamljivanje

Dovoljno je znate gde želite da Vam dostavimo vozilo i da nas pozovete za tačno vreme.

Rent a Car preuzimanje na aerodromu

Jedna od najatraktivnih lokacija sa koje dolazite u grad Beograd je i aerodrom Nikola Tesla.

Ako ste turista ili niste dugo dolazili pa mislite da se nećete baš najbolje snaći bez automobila, rešenje je da iznajmite automobil baš na aerodromu.

Rent a Car Bon Ami ima u blizini aerodroma uvek spremene nekoliko automobila pa preuzimanje automobila može da bude realizovano u vrlo kratkom roku.

Sve što treba da uradite je da nas pozovete i kažete nam vreme sletanja aviona da bi mogao biti spreman za preuzimanje kad završite obaveze na aerodromu.

Naše ljubazno osoblje će Vam veoma rado pomoći oko preuzimanja prtljaga i ispratiće Vas do Vašeg automobila. Potpisivanje formalne papirologije se obavlja na licu mesta prilikom preuzimanja automobila.

Ren a Car Aerodrom Nikola Tesla

Rent a Car Bon Ami je obezbedio preuzimanje vozila na aerodromu Nikola Tesla u Beogradu. Pozovite i rezervišite Vaš automobil.